De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten

Folders bedrukken

Schud je te veel tekst uit je mouw? Denk aan een vouw! Uitstekend wanneer je extra informatie wilt toevoegen en een flyer niet voldoende is.

Geef je folder de perfecte afwerking!

Glanzend

Perfect wanneer je veel afbeeldingen in je design hebt om een extra glans toe te voegen!

Bestel nu
Mat

De beste afwerking als je een combinatie hebt van tekst en afbeeldingen, omdat het niet teveel glanst en de tekst daardoor goed leesbaar blijft.

Bestel nu
Beschrijfbaar

Kies deze optie wanneer je een folder beschrijfbaar wilt maken. Hou er rekening mee dat afbeeldingen hierdoor wat 'doffer' kunnen worden.

Bestel nu
Milieuvriendelijk

Ons 80 grams hergebruikt papier is de perfecte keuze voor iedereen die bewust met zijn of haar invloed op het milieu om wil gaan.

Bestel nu
Kunststof

Dit 300 grams plastic is waterbestendig en daarom perfect voor gebruik in restaurants waar menukaarten herhaaldelijk worden schoongemaakt.

Bestel nu

Ben je op zoek naar Flyers (ongevouwen)?

Op zoek naar iets zonder vouw? Je vindt het hier!

Pak je Post-It's!

We weten dat het soms moeilijk is om de verschillen tussen alle papiergewichten te begrijpen, dus om de selectie gemakkelijker voor je te maken, hebben we de dikte van elk papier in post-it's gemeten! Neem voor elke regel een nieuwe notitie en je kunt zelf de dikte van het papier dat je bestelt voelen.

135 gram - Dun

Het is een beetje dikker dan een enkele plaknotitie, dus perfect voor reclamefolders die onder een groot aantal mensen worden verspreid.

170 gram - Gemiddeld

Met net iets minder dan twee post-it's dikte, straalt dit papier een professionele boodschap uit en is het geweldig voor beurzen en zakelijke evenementen om potentiële klanten te imponeren.

250 gram - Standaard

Precies tussen de dikte van twee en drie post-it's in. Dit papier laat de lezer weten dat er een belangrijke boodschap is afgedrukt.

400 gram - Dik

Vier post-it's dik. Wanneer je van plan bent een luxe folder te maken, dan is deze papierdikte geschikt voor jou!

Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or